Система кухонного пожежогасіння BRAND KITCHEN SAFE

Система кухонного пожежогасіння BRAND KITCHEN SAFE

Система локального пожежогасіння кухонного обладнання BRAND KITCHEN SAFE використовується для пожежогасіння масел і жирів на об'єктах громадського харчування, кафе, ресторанів і промислових кухонь. Пожежогасіння проводиться локально по площі вогнегасною речовиною Prevento®. Об'єктами захисту є поверхні плоских плит, мангали, сковороди з механізмом перекидання, грилі, фільтри витяжних зонтів та витяжних каналів.

Область використання

Переваги

- кафе;

- ресторани;

- промислові кухні;

- об’єкти громадського харчування;

- естетичний вигляд;
- ціна нижча імпортних аналогів;
- наявність продукції на складі на відміну від імпортного обладнання;
- легкість монтажу та обслуговування.

Принцип дії

При виникненні загоряння гриля, фритюрниці, сковороди, жаровні та інших об'єктів механічна або електрична система виявлення запускає систему. Запускається пусковий балон з газом-витискувачем, який видавлює вогнегасну речовину з балона до розподільчої трубопровідної мережі. При цьому вогнегасна речовина через випускний пристрій надходить в розподільний трубопровід і через насадки подається на поверхню, що захищається. Система складається з наступних основних компонентів:

- модуль «BRAND-KS»;
- розподільний трубопровід з насадками;
- система виявлення загоряння (механічна або електрична);

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
    Тип системи
   

«BRAND KS -

10-1» ЭМ

«BRAND KS -

20-2» ЭМ

«BRAND KS -

10-1» МТ

«BRAND KS -

20-2» МТ

Кількість балонів з вогнегасною речовиною шт 1 2 1  2
Кількість балонів з газом-витискувачем шт 1
Маса вогнегасної речовини кг 10±0,1 20±0,1 10±0,1 20±0,1
Повна маса модуля кг 42 62 42 62
Максимальна кількість насадок шт 8 16 8 16
Максимальна довжина трубопровідної мережі м 20 24 20 24
Максимальна кількість поворотів для трубопровідної мережі шт 20 36 20 36
Термін служби системи, не менше років 10

Умовне позначення при замовленні:

СЛПКО «BRAND KS - ХХ -X» ХХ ТУ У 28.2 – 30784208 – 008:2013
1 2 3 4 5  

де:

1. система локального пожежогасіння кухонного обладнання;

2. BRAND KITCHEN SAFE;

3. ХХ - маса вогнегасної речовини в модулі (10 або 20 кг);

4. Х - кількість балонів з вогнегасною речовиною (1 або 2);

5. ХХ - тип пуска:

     ЭМ - електричний та ручний пуск;

     МТ - механічний та ручний пуск;

 
 
ТИПОВА СХЕМА СЛПКО З МЕХАНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ ВИЯВЛЕННЯ ТА ПУСКУ

 

 

ТИПОВА СХЕМА СЛПКО З МЕХАНІЧНОЮ СИСТЕМОЮ ВИЯВЛЕННЯ ТА ПУСКУ

1 – модуль; 2 - розподільчий трубопровід з насадками; 3 - тросова система з термочутливими замками; 4 – дистанційний ручний пуск; 5 – тросова система дистанційного ручного пуску;6 – витяжний зонт; 7 - фільтр витяжного зонта; 8 – витяжний канал; 9, 10, 11 – кухонне обладнання;

КОМПЛЕКТЦІЯ
Комплектація СЛПКО залежить від модифікації, призначення та типу системи виявлення.
Комплектація визначається на етапі проектування системи.

Гарантійний термін експлуатації СЛПКО – 12 місяців з дати виготовлення, зазначеної в паспорті на виріб.